A--0A-EX - EX - U2-0

Badbalja för vuxna

Badbalja för vuxna

Badbaljor för vuxna har blivit allt vanligare i Svenska lägenheter, framförallt i storstäder där kvadratmeterpriset kan ligga långt över 50 000 kr/m2. Detta gör att en bra badbalja som går lätt att stuva undan eller som kan användas till något annat då den inte badas i är en riktigt bara investering.

Under många år ersattes badkaren i badrummen av duschar och i små lägenheter kan det vara mycket svårt att få plats med et badkar. Därför har de nya badbaljorna i plast för vuxna kommit för att stanna.

Användningsområden för badbaljor

Användningsområden för badbaljor

Badbaljorna är så enkla att flytta att det faktiskt går att ha i trädgården eller varför inte flytta ut den på balkongen en var sommardag och sola ansiktet samtidigt.

Många kanske tror att den vanligaste användningen är för att bada inomhus men oftast används en badbalja för vuxna som tvättkorg. Detta för att den är stor, rymlig och lätt att flytta. Den rymmer lätt hela veckan tvätt.

Välja rätt vuxenbalja

BarnBadBalja

När du ska välja vilken vuxenbadbalja som du ska köpa bör du först tänka till lite.

  • Hur mycket plats finns det där du tänkt använda badbaljan?
  • Hur ska du göra när du fyller på baljan men även hur tappar du ur badbaljan? Många badbaljor för vuxna har ett utlopp i botten vilken underlättar jättemycket.
  • Vad ska du använda den till eller förvara badbaljan någonstans när du inte badar?
  • Fungerar det med en badbalja i mjukare plast eller måste du köpa en vikbar, upplåsbar eller ihopfällbar badbalja?
  • Undersök badbaljorna i flera affärer innan du bestämmer dig och fundera på hur får hem badbaljan från affären eller uthämtningsstället?

Modeller av vuxenbadbaljor

Badbaljor för vuxna är ganska stora och utrymmeskrävande. Eftersom de flesta inte går att stoppa in i en garderob kan det vara bra om badbaljan är riktigt snygg och vacker när den står framme.

Badbalja i plast

Upplåsbar badbalja

Badbalja i trä

Vikbar badbalja

Badbalja i koppar

Badbalja i Zink

Bästa badbaljan för vuxna enligt test

Badbaljor för vuxna är inte så vanliga som för barn. Därför är antalet tester starkt begränsade men det finns en del utländska recensioner och tester av vuxenbadbaljor. De badbaljor som är anpassade för vuxna som har fått bäst i test och som finns att köpa i Sverige finns i nedanstående tabell.

BildNamnKommentar
Badbalja i Guld för VuxnaEn rymlig och smidig badbalja som du kommer använda ofta. Det är lätt att tappa ut vattnet och kan fungera som tvättkorg när du inte sitter i den. Varför inte tvätta dig samtidigt som du tvättar dina kläder?
Badbalja med lockDet finns riktig badbaljor med lock som håller värmen kvar extra länge. Detta gör att du kan bada och titta på en hel film i varmt vatten.
Vuxenbadbalja En badbalja som är väldesignad och mycket tålig. Ni vuxna kommer att använda badbaljan ofta och även längta till den både svettiga dagar men även när deet är kallt ute.

Hitta en riktigt bra badbalja hos


Allt om sköna badbaljor

Här hittar du mer kul fakta och intressant information om badbaljor men också tester på vilken badbalja eller badtunna som är den bästa.


I-EX - EX - U2-1J-EX - EX - U2-2


Meny - Badbalja
Till förstasidan på www.badbalja.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan om badbaljor
SverigeBarnVuxnaNyheter